Honda

Honda werd op 24 september 1948 opgericht in Hamamatsu en het bedrijf kreeg de naam van de oprichter Soichiro Honda . Ze begonnen met het bouwen van losse motoren voor inbouw in fietsen. Daarna gingen ze over op de productie van volledige motorfietsen. Medio jaren 50 was Honda een van de eerste van de vele Japanse bedrijven die de Europese en Amerikaanse markt benaderden met bromfietsen, scooters en motoren.  Honda is sinds 1959 de grootste producent van voertuigen en verbrandingsmotoren. Honda heeft een grote historie op het gebied van racen, met successen in nagenoeg alle takken van de gemotoriseerde sport. In de ontwerpen van Honda vind u praktische machines die ontworpen zijn voor u, uw levensstijl en uw budget.

De meest bekende merken van Honda zijn onder andere de MT en de MTX.

Wij leveren naast een legio aan accessoires zoals stuurrollen, stickers en handvatten ook vele slijtageonderdelen zoals remblokken, tandwielen en kabels! Artikel niet gevonden in onze webwinkel? Neem dan contact met ons op! Grote kans dat wij het wel kunnen leveren.

Ga voor meer informatie naar onze speciale Honda pagina!

Honda Kettingen & Tandwielen

Voor de Honda bromfietsen en motoren hebben wij diverse tandwielen en kettingen in ons assortiment. Dit assortiment aan tandwielen en kettingen hebben wij gesorteerd op cilinderinhoud en vervolgens op type en bouwjaar.

Kies hieronder eerst jouw cilinderinhoud.

Let op: Het gaat hierbij om de cilinderinhoud waarmee het voertuig af fabriek is geleverd!

Selecteer je cilinderinhoud